BİONNEX DERMO ORGANİK



BİONNEX DERMO ORGANİK


Herkese merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım mükemmel bir kargodan bahsedeceğim.Uzun zamandır buraya yazı yazmıyordum genelde bildiğiniz gibi çok beğendiğim ürünleri buraya yazıyorum ve bu güzek markadan size bahsetmek istiyorum.


Öncellike siz ''BİONNEX'' markasından biraz bahsediyim.
Bionnex Dermo Organik Laboratuvarları, bu ilhamı teknoloji ve bilimin uzmanlığı ile birleştirerek saç ve cilt problemleri için güvenli ve doğal içerikli ürünler sunan bir marka olarak 2010 yılında doğmuştur.
Bionnex Dermo Organik Laboratuvarlarının ana felsefesinde yer alan araştırma ve geliştirme çalışmaları ile amacımız, saç ve cilt problemlerinin sorunlarını anlayarak bilimin uzmanlığında bitkisel çözümler geliştirmektir. Araştırma-geliştirme ekibi ile üst düzey yetkinliğe sahip uluslararası laboratuvarlarla işbirliği içerisinde çalışan Bionnex, yaptığı çalışmalarla yeni ürünler oluştururken mevcut ürünlerini de sürekli geliştirerek büyümeye devam etmektedir.
Benim elimdeki ürünler ''SENSİTİVA'' serisinden.

SENSITIVA


BU serinin özellikleri : Hassas ciltlerin günlük yüz ve göz bakımı için özel olarak formüle edilmiştir. Bitkisel içerikleri ile hassasiyetin azalmasına yardımcı olarak cildi yatıştırır ve cilt konforunu geri kazandırır. Paraben, parfüm, alkol ve koruyucu madde içermez.



SENSİTİVA SERİSİ MİSEL SU

Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş formülüyle cildi derinlemesine temizlemeye, makyajdan nazikçe arındırmaya yardımcı olur. Özel Çöven otu ekstrelerinden oluşan içeriği ile cildi suyun kurutucu etkisinden korumaya yardımcı olurken cilt konforunu geri kazandırarak benzersiz bir temizleme sağlar. Yüz ve göz çevresi kullanımına uygundur, durulama gerektirmez.

HASSAS CİLTLER İÇİN NEMLENDİRİCİ KREM

Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş formülüyle ciltteki hassasiyeti azaltmaya yardımcı olurken, cilt konforunu geri kazandırarak benzersiz ve uzun süreli bir nemlendirme sağlar. Yatıştırıcı etkisiyle hassasiyeti azaltır.
Sensitiva Yüz Yıkama Jeli ve Sensitiva Misel Solüsyon ile önceden temizlenmiş cilde yeterli miktar kremi tüm yüz ve boyun bölgenize uygulayın.Paraben Parfüm, Alkol, Koruyucu madde içermiyor.

AYAK  BAKIM KREMİM İSE ''PERFEDERM'' SERİSİNDEN

Perfederm Koku Önleyici Ayak Bakım Kremi, içeriğindeki doğal özler sayesinde ayaklarda oluşan kokuyu önler, nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Sürekli kullanıldığında aşırı terlemeye bağlı istenmeyen ayak kokularını önlerken, ayakların ipeksi bir yumuşaklığa kavuşmasına yardımcı oluyor.
Paraben asla içermiyor.

Kısacası 1 aydır kullaniyorum ve inanılmaz memnun kaldim ürünlerden.Cildim daha pürüzsüz ve şu soğuk kış günlerinde resmen yumuşacık hiç bir kuruluk yok.

Eğer bu ürünlerle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız :
'' http://www.bionnex.com/tr/ '' sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bir daha ki yazımda görüşmek üzere..





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GRATİS İNDİRİMİNDEN ALİNMASİ GEREKENLER !!

FLORMAR - ANTİ BLEMİSH FOUNDATİON

YEPYENİ BİR TÜRK DERMOKOZMETİK MARKASİ !! PALABS